۸ شهریور ۱۳۹۶، ۳:۰۴

گفتگوی ویژه خبری سیما؛

داورزنی: در کنار فدراسیون کشتی هستیم

داورزنی: در کنار فدراسیون کشتی هستیم

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: وظیفه و رسالت حاکمیتی این وزارتخانه این است که کنار فدراسیون کشتی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما ، محمدرضا داورزنی در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دو سیما گفت : وزارت ورزش می خواهد موضوع شکست تیم ملی کشتی در رقابت های جهانی فرانسه را بررسی کند تا در مسابقات پیش رو این مشکل اتفاق نیفتد.

وی گفت: فدراسیون کشتی زحمات بسیار کشیده و در سال ۹۵ به عنوان سه فدراسیون برتر کشور شناخته شده است و وزیر ورزش و جوانان می خواهد با حساسیتی که دارد مشخص شود چه دلیلی موجب نتیجه اخیر کشتی گیران در فرانسه شده است.

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان افزود: وزارت ورزش و جوانان وارد بحث فنی نمی شود و در کنار فدراسیون کشتی مشکلات را بررسی خواهد کرد.

داورزنی گفت: اینکه نامه ای در فضای مجازی منتشر می شود متاسفم و بسیار گله مند شده ایم.

وی رسول خادم را از اسطوره های کشتی کشور خواند و اضافه کرد: تلاش های وی بر کسی پوشیده نیست و وزارت ورزش اگر اقدامی انجام می دهد برای رفع مشکل فدراسیون است و این تقابل با فدراسیون نیست.

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیون والیبال کنار فدراسیون کشتی قرار دارد و بیش از ۷۰ درصد منابع مالی خود را از حامیان مالی تامین کرده البته آقای خادم نیز در این زمینه بسیار موفق بوده است اما اگر دلیل نتیجه نگرفتن کشتی گیران در مسابقات جهانی فرانسه بحث مالی بوده این مسئله در بررسی و تحلیل ها مشخص می شود اما عوامل دیگری نیز در این اتفاق موثر بوده است. 

داورزنی افزود: اینکه اکنون بگوییم دلیل شکست کشتی گیران قطع آب و برق مجموعه ورزشی آزادی بوده یا وزارت ورزش سه میلیارد پول فدراسیون را نداده درست نیست بلکه باید پس از بررسی ها دلایل شکست مشخص شود.

وی گفت: وزارت ورزش بیش از هر فدراسیون به فدراسیون کشتی پول داده است.

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان افزود: درباره استقبال از تیم های فدراسیون ها نیز این موضوع با روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان هماهنگ می شود و مسئولان این وزارتخانه در یک ماه گذشته به دفعات به استقبال تیم های ملی رفته اند اما این سازمان دهی باید به گونه ای باشد که به کسی بر نخورد.

داورزنی اضافه کرد: دغدغه وزارت ورزش و جوانان این است که همه کمک کنند مشکلات حل شود.

حمید بنی تمیم نائب رئیس فدراسیون کشتی نیز در ارتباط تلفنی با این برنامه گفت: گله فدراسیون کشتی از وزارت ورزش و جوانان نحوه رسیدگی به دلایل شکست های تیم های ملی است.

وی افزود: آیا وزارت ورزش و جوانان همانگونه که دلایل شکست تیمی که از بین ۱۲ تیم یازدهم می شود نیز اینگونه پیگیری می کنند.

بنی تمیم گفت: تیم ملی جوانان کشورمان قهرمان جهان می شود و ساعت هشت بعد از ظهر به ایران باز می گردد اما برای مسئولان وزارت ورزش و جوانان سخت است که به استقبال آنها بیایند.

نائب رئیس فدراسیون کشتی افزود: آب و برق مجموعه ورزشی آزادی قطع می شود اما کسی پاسخگو نبود.

احسان لشکری مربی تیم ملی کشتی آزاد نیز در این برنامه گفت: بخشی از دلیل شکست تیم ملی کشتی در مسابقات جهانی فرانسه مربوط به کادر فنی و بخشی مربوط بی توجهی مسئولان است.

وی افزود: اعضای تیم ملی کشتی بجزء یک نفر در مسابقات انتخابی انتخاب شدند.

لشکری گفت: در چهار وزن انتظار مدال داشتیم اما نتوانستیم به مدال برسیم.

مربی تیم ملی کشتی آزاد افزود: میانگین سنی تیم ملی کشتی حدود ۲۶ سال است فدراسیون در تیم ملی جوان گرایی کرده است.

وی گفت: اگر با همان افراد قبلی به مسابقات جهانی فرانسه می رفتیم این نتیجه را نمی گرفتیم.

لشکری افزود: در رقابت های معمولی نمی توان به کشتی گیران درجه یک رسید و باید در مسابقات مهم این کار را انجام داد و ما در مسابقات جهانی فرانسه جوان گرایی کردیم و این اتفاق افتاد.

مربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: کشتی کشور خالی از قهرمان و فقط جویبار برای کشتی مانده است.

وی افزود: تهران و شهرستان ها اکنون خالی از قهرمان شده اند و به مربیان سازنده بی توجهی شده است و آنها درگیر مشکلات زندگی شده اند.

لشکری گفت: رقابت ها هزینه می خواهد و وزارت ورزش و جوانان هزینه این مسابقات را باید پرداخت کند که نمی کند.

مربی تیم ملی کشتی آزاد افزود: ۱۰ روز قبل از رفتن به مسابقات فرانسه سیستم سرمایش سالن های تمرین خراب شد و کشتی گیران برای خنک شدن پیراهن خود را بالا می زدند و روی زمین دراز می کشیدند.

وی گفت: این مسائل تاثیر روحی و روانی بر کشتی گیران داشت.

لشکری افزود: فدراسیون ورزش و جوانان از ۱۵ میلیارد تومانی که باید به فدراسیون کشتی پرداخت می کرد سه میلیارد تومان را نداده است.

مربی تیم ملی کشتی آزاد باقدردانی از تلاش های رسول خادم گفت: وی به دلیل مشغله های کاری نتوانست کنار کشتی گیران باشد و اگر خادم کنار آنها بود وضع بهتر می شد. 

لشکری افزود: خبرنگاران هستند که کشتی ایران را به جهان معرفی می کنند و نباید نسبت به آنها بی تفاوت باشیم.

محسن کاوه مربی سابق کشتی نیز در این برنامه با بیان اینکه کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد جزء کم مقصرترین افراد در نتیجه ضعیف این تیم در مسابقات جهانی فرانسه است گفت: چرا فدراسیون نتوانسته است برای کشتی گیرانی که ۵ ، ۶ سال قهرمان بودند مانند حسن رحیمی جایگزین تربیت کند.

وی افزود: اگر از واقعیت ها بخواهیم فرار کنیم سال آینده نتیجه بدتری می بینیم زیرا جوانان ما در دو سه سال گذشته ضعیف نتیجه گرفته اند و باید به این مسئله رسیدگی شود.

کاوه گفت: از اکنون باید برای مسابقات جهانی افراد خود را شناسایی کنیم.

این مربی سابق کشتی افزود: تیم نونهالان تهران در رقابت های کشور مقام نخست و توابع تهران در این رقابت ها سوم شد.

وی گفت: اکنون سه عضو تیم ملی جوانان تهرانی هستند و تهران کار خود را برای کشتی انجام می دهد اما توسعه کشتی در استان ها وظیفه فدراسیون است.

کاوه افزود: بر اساس ارقام بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه فدراسیون کشتی بوده که هزینه زیادی است و باید این هزینه ها مدیریت شود.

این مربی سابق کشتی گفت: چرا با هزینه فدراسیون کشتی تعداد زیادی خبرنگار همراه تیم ها اعزام می شوند.

وی افزود: اگر پول نداریم نباید این کار ها را انجام دهیم.

کاوه گفت: ایا جوان گرایی یعنی کسی که در مسابقات انتخابی همه را می برد و ۲۸ ساله است کنار بگذاریم و نفر دوم که ۲۰ ساله است به تیم ملی ببریم.

کد خبر 4073513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha